onsdag 27 februari 2013

Förlossningsbrev

När jag väntade mitt första barn så skrev jag ett förlossningsbrev, det brevet stämde inte alls ihop med det min dåvarande barnmorska påtade ihop. Jag hade verkligen inget förtroende för henne och kunde inte prata om hur jag ville ha det (mina tankar och önskemål). När jag väl var på förlossningen frågade en bm student om jag hade något, jag sa nej då jag i princip förbjöd studerande att vara närvarande i detta brev.
Såhär i efterhand önskar jag att jag lämnat mitt brev med mina önskemål, för det handlar inte om någon annan än just mig (och barnet) vid förlossningen och jag har rätt att bestämma över min kropp i den mån det är möjligt. (Att få två händer sönderstuckna av en elev som tillslut fäster ett dropp fel är inget jag önskar tex.)
Den här gången kommer jag lämna mitt brev.
Hur tänker ni kring detta?
HÄR finns en mall som man kan använda sig av när man skriver sitt förlossningsbrev!
Tack för att just du tittade in ♥♥

1 kommentar:

  1. Jag tycker det är bra med förlossningsbrev. Hade det vid förra förlossningen och kändes bra att där stod vad jag önskade. Denna gången kommer vi dock gå steget längre och enligt min bm skriva ett förlossningskontrakt med hjälp av personal från förlossningen eftersom det uppstod vissa komplikationer som kunde undvikats av personalen förra gången. Jag tror det alltid är bra att ha med sina tanker i ett brev och våga säga det man vill, det är trots allt ens egen förlossning det handlar om och den måste man få påverka.

    SvaraRadera

♥ Tack för att ni kommenterar!Jag tittar alltid tillbaka hos er när ni lämnat en kommentar!
♥ Ni får gärna tipsa om tävlingar.
♥ Tipsa gärna om er blogg, jag vill alltid hitta nya bloggar att följa.
♥ Lägg till mig på Bloglovin så missar ni inget.
♥ Vill ni nå mig via mail så gör ni det på johanna_bloggar@hotmail.com