torsdag 28 februari 2013

På tal om post som försvinner

På tal om att jag alltså saknar en klädbeställning så har jag tidigare funderat på om jag har någon som nallar i brevlådan ibland. Tex så vann jag ett paket MAM nappar i höstas, efter två månader mailade jag om dessa nappar och enligt företaget var de skickade. Så om de var det men jag inte fick dem kan man ju fundera på vart de tog vägen, men det snälla företaget skickade nya till mig så det ska bli spännande att se om liten i magen kommer gilla dem!
I julkalendrarna som florerade på nätet vann jag ett par touchscreenvantar samt ett matset som aldrig dök upp. Sambon fyllde i om den där Jollyroomnappen i höstas, den dök aldrig upp.
Jag tycker det blir lite pinsamt att hålla på och maila om saker som inte dyker upp, speciellt när man vunnit dem. Speciellt när det blir såhär att flera saker inte dyker upp, för då känns det som att något annat är fel, tex postgången.
Hur länge brukar ni vänta med att maila när saker inte dyker upp? Eller struntar ni bara i det?
Tack för att just du tittade in ♥♥

1 kommentar:

  1. Jag brukar nog påminna efter 14 dagar ungefär. Ja om de inte sagt att de skickat det och så dröjer det en vecka, då kan jag nog påpeka att jag inte fått det.

    Trist att saker du vinner inte dyker upp. Det har hänt mig någon gång men då har det oftast fixats nya eller något annat istället.

    SvaraRadera

♥ Tack för att ni kommenterar!Jag tittar alltid tillbaka hos er när ni lämnat en kommentar!
♥ Ni får gärna tipsa om tävlingar.
♥ Tipsa gärna om er blogg, jag vill alltid hitta nya bloggar att följa.
♥ Lägg till mig på Bloglovin så missar ni inget.
♥ Vill ni nå mig via mail så gör ni det på johanna_bloggar@hotmail.com