söndag 21 oktober 2012

När man är liten och sjuk

Det är inte lätt att vara liten och sjuk. Så då får man det man vill ha att äta helt enkelt. Ja vad gör man när de inte vill äta någonting liksom? Efter många om och men så gick tjejen med på att smaka på både glass och välling. Men apelsinjuicen fick stå ( vi ville bara att hon skulle få i sig vätska och försökte med allt, men då vi inte introducerat tex saft så är det svårt att truga med det).
Nu är hon lite nöjdare och ligger och vilar i soffan .
Triss i rosa
Vad gör ni när era små är sjuka?
Tack för att just du tittade in ♥♥

2 kommentarer:

  1. Ja haha. Är man ute efter billiga barnkläder, leksaker, hudvårdsprodukter/smink och underkläder så ska man banne mig till Gekås! Tricket är att inte åka dit direkt efter barnbidraget, löning eller när folk får pensionen. Då KRYLLAR det av folk och det kan t.o.m. vara kö in i varuhuset. Har åkt dit varje år sen jag var... bebis tror jag. Bästa tipset är att åka dit snortidigt och vara där när det öppnar, eller sent på eftermiddagen så man är där mot stängdags. Tisdagar och onsdagar brukar vara bra att åka på. Har hört att midsommarafton är en skitbra dag att åka på med, inte en käft där då.

    SvaraRadera
  2. festis eller cola brukar vi kunna locka med. Han får i princip aldrig dricka cola annars. inte hemma i allafall men han har fått göra det när han varit sjuk. det ger en liten sockerkick också så att han piggnar till! =)

    SvaraRadera

♥ Tack för att ni kommenterar!Jag tittar alltid tillbaka hos er när ni lämnat en kommentar!
♥ Ni får gärna tipsa om tävlingar.
♥ Tipsa gärna om er blogg, jag vill alltid hitta nya bloggar att följa.
♥ Lägg till mig på Bloglovin så missar ni inget.
♥ Vill ni nå mig via mail så gör ni det på johanna_bloggar@hotmail.com