onsdag 6 mars 2013

Gnällig blogg

Efter att ha haft tjejen hemma från förskolan i två och en halv vecka så har hon nu varit där i fem dagar bland hostande, snoriga och nysande barn. Resultatet var att fröknarna igår sa till oss om att hon var hostig igen och att de skickade hem barn som var det. Jag fattar inte hur mycket man ska kunna vabba egentligen! Nu har vi ju "turen" att jag är hemma samt att vi har far/mor föräldrar som kan ställa upp nästan när som helst. Men om vi inte hade det så vet jag inte hur det skulle fungera. Det går även magsjuka tyvärr så jag håller alla tummar för att vi slipper få hem något dylikt igen.

Igår jobbade jag ett par timmar, var saker som behövde fixas. Efter det var jag helt slutkörd och gjorde inte så mycket annat än sov. Inatt vaknade jag dessutom vid två av riktiga värkar, jag inser att jag verkligen glömt hur ont det gör! Efter att ha andats och värmt svanken så försvann dessa efter någon timme och de har inte kommit tillbaka i samma styrka. Men idag är jag mör i kroppen. Trots det så har jag gett mig sjutton på att jag iallafall ska dammsuga hela huset idag, plocka lite bland de få flyttlådor som står kvar och sen ska jag e.v damma. Vi får se hur långt jag kommer!

Har ni möjlighet att njuta av det vackra vädret idag?

Vi går förbi en ankdamm dagligen och just nu kryllar det av änder i vattnet.
Tack för att just du tittade in ♥♥

1 kommentar:

  1. Här vräker snön ner, uh! :/ På tal om magsjuka så hoppas jag verkligen att vi också slipper, och alla andra sjukdomar också för den delen. Kram!

    SvaraRadera

♥ Tack för att ni kommenterar!Jag tittar alltid tillbaka hos er när ni lämnat en kommentar!
♥ Ni får gärna tipsa om tävlingar.
♥ Tipsa gärna om er blogg, jag vill alltid hitta nya bloggar att följa.
♥ Lägg till mig på Bloglovin så missar ni inget.
♥ Vill ni nå mig via mail så gör ni det på johanna_bloggar@hotmail.com