lördag 9 februari 2013

Det blev en tur på stan

Vi fick lite sällskap idag jag och tjejen. Det slutade med att vi tog oss en sväng ner på stan. Det var inte speciellt roligt väder utan snön yrde konstant, men jag fick lite saker uträttat Bland annat så börjar det sina i min fondationflaska och jag gillar verkligen make up stores oljebaserade fondation, den har jag använt i flera år. Sist jag skulle köpa denna fondation så hade de bara den matta i lager och den gillade jag inte alls, den tog dessutom fortare slut än den oljebaserade.
Sen köpte jag en kajalpenna med suddeffekt på en butik som skulle stänga igen. Jag har varit nyfiken på denna penna ett tag och när det var 30% på den så slog jag till! Nu ska jag bara se om den är så bra som jag fått för mig :-)
Vidare så fick tjejen sin vilja igenom och fick mat från det stora gula M:et! Ibland så blir det så helt enkelt.

Vi hann med att leka lite snön också!
Mössa Elodie details.
Overall Lindex
Vantar Didriksson
Stävlar Pax
Pulka Coop

Nu ska jag försöka sova i en halvtimme eller så medans tjejen vilar. Vi väntar på att mannen i huset ska komma hem, sen blir det mat på stan igen med goda vänner. Det hör inte till vanligheterna att vi går ut och äter så det ska bli trevligt! 
Tack för att just du tittade in ♥♥

1 kommentar:

  1. Det lät som en mysig dag (trots vädret) och det lät även som att ni kommer få en trevlig kväll. Det är så skönt att äta ute då och då :)

    - Jag jobbar ännu och det funkar helt okej, bortsett från såna gånger då man sover såå dåligt och är såå trött. Själv då? Ja, det brukar ju faktiskt lösa sig med namn :)

    SvaraRadera

♥ Tack för att ni kommenterar!Jag tittar alltid tillbaka hos er när ni lämnat en kommentar!
♥ Ni får gärna tipsa om tävlingar.
♥ Tipsa gärna om er blogg, jag vill alltid hitta nya bloggar att följa.
♥ Lägg till mig på Bloglovin så missar ni inget.
♥ Vill ni nå mig via mail så gör ni det på johanna_bloggar@hotmail.com