lördag 13 april 2013

Dagen som gick

Hej allihopa!
Dagen har varit ganska innehållslös. Mini har ju som sagt inte varit så pigg så jag har prioriterat amning på hög nivå idag. Med det menar jag att det har erbjudits mat ungefär en gång i timmen och inte bara när det efterfrågats. Hon verkar lite piggare i vilket fall och framförallt har hon inte kräkts onormalt. Vad nu det är... 
Mannen i familjen var mjölkproteinallergiker som barn och när jag väntade tjejen så fick jag till mig från min barnmorska att jag skulle tänka mig för om jag drack mycket mjölk och ammade. Ingen har sagt något om det den här gången så jag vet inte om jag borde dricka mindre mjölk/fil osv.
Någon med erfarenhet av detta?


Vi har en vit tom vägg som jag haft en tanke om att sätta en tavellist på. Sagt och gjort, nu sitter den där och förvarar kokböcker/mest bakböcker. De stora böckerna om mat står kvar i bokhyllan än så länge!

Om ni är sugna på någon av böckerna så är det bara att klicka på dem!
Tack för att just du tittade in ♥♥

1 kommentar:

  1. Hej!
    AJg gillar inte att smyga omkring i folks bloggar utan att ge mig tillkänna. Hamnade här via Akademibokahandeln när jag sökte på en bok av Stepham Rössner. Skumt va´! Men det var en trevlig blogg du har, slökikar lite vidare medan maken kollar hockey och jag låtsas göra "nyttiga" saker vid datorn. :-)
    Catha

    SvaraRadera

♥ Tack för att ni kommenterar!Jag tittar alltid tillbaka hos er när ni lämnat en kommentar!
♥ Ni får gärna tipsa om tävlingar.
♥ Tipsa gärna om er blogg, jag vill alltid hitta nya bloggar att följa.
♥ Lägg till mig på Bloglovin så missar ni inget.
♥ Vill ni nå mig via mail så gör ni det på johanna_bloggar@hotmail.com