fredag 29 mars 2013

Dagen som gått

Idag har varit ganska mycket slappardag. Vi var bortbjudna på påskmat och trots att vi skulle bort kände jag mig väldigt stressad imorse. Som tur var gick det över och jag kunde i lugn och ro plocka lite hemma innan avfärd.
Jag satt för några dagar sedan och pratade om hur mycket jag längtade efter tångkaviar. Det är vansinnigt gott! Tyvärr fick jag besked av bvc att jag inte får äta algprodukter så länge jag ammar! Så jag fick skrapa äggen :-( På tal om ägg så köpte vi inga påskägg till barnen och det behövdes verkligen inte... Tjejen fick pyamas, kläder, godis, pengar och lite leksaker! Jag hade ingen aning om att man börjat fira påsk på det viset. Inga påskkärringar har jag sett till heller... Kom ett barn och ville sälja kakor bara.
Nu sitter vi och väntar på lets dance,ser verkligen fram mot att se Maria dansa!


2 kommentarer:

  1. Jag behövde verkligen inte fundera så mkt på det här med påskägg.. magsjukan kom ju och tog mat och godislusten med sig så blev oro i onödan..

    glad påsk :)

    SvaraRadera
  2. Hej�� Googlade på en lindex filt som jag letar efter å kom till din blogg�� Undrar om du har kvar den fina filten och vill sälja den till mig��! ? Min Hotmail är janinaljungblad@hotmail.se

    SvaraRadera

♥ Tack för att ni kommenterar!Jag tittar alltid tillbaka hos er när ni lämnat en kommentar!
♥ Ni får gärna tipsa om tävlingar.
♥ Tipsa gärna om er blogg, jag vill alltid hitta nya bloggar att följa.
♥ Lägg till mig på Bloglovin så missar ni inget.
♥ Vill ni nå mig via mail så gör ni det på johanna_bloggar@hotmail.com