tisdag 12 februari 2013

På tok för gravid för det här

Det blir ganska mycket klagomål i den här bloggen just nu, men jag är sjuk igen. Jag har alltså varit sjuk sedan den 17/12 med bara ett par friskdagar där emellan. Nu är det snorigt, huvudvärk och hosta som gäller. Tjejen är inte heller helt pigg så jag har henne hemma från förskolan. Problemet med det är att jag är så trött av graviditeten att jag har svårt för att vara vaken och orkar bara med det nödvändigaste som att laga mat och sånt. Finns inte att klä sig och gå ut en sväng eller ligga på golvet och leka. Som tur är så är mannen ledig imorgon så hon får lite mer stimulans. 

Jag har börjat inse att jag behöver förbereda mig på att vi snart får en liten bebis, så jag har tvättat alla kläder upp till stl 62-68 så de finns redo i byrån. När vi väntade tjejen köpte vi en väldans massa kläder i svart och svart/vitt. Nu tycker jag att det är jättetråkigt att se på dessa kläder.
De oanvända kläderna som vi fick i beige däremot tycker jag är jättefina! Tänk så man förändras, men tur är väl det.Känns så konstigt att de är så små när de kommer! Kan verkligen inte komma ihåg vår lilla tjej i stl 50. Men så ser jag en bild eller två där hon har just det plagget och så inser jag att hon faktiskt använt det :-)

Tack för att just du tittade in ♥♥

1 kommentar:

  1. Jag beställde ett par byxor i stl. 68 till lill*n och DOM tyckte jag var små. Jag har då verkligen glömt bort hur "liten" Saga har varit, hihi.

    P.S. Man får klaga. Hoppas du kryar på dig nu, kram!

    SvaraRadera

♥ Tack för att ni kommenterar!Jag tittar alltid tillbaka hos er när ni lämnat en kommentar!
♥ Ni får gärna tipsa om tävlingar.
♥ Tipsa gärna om er blogg, jag vill alltid hitta nya bloggar att följa.
♥ Lägg till mig på Bloglovin så missar ni inget.
♥ Vill ni nå mig via mail så gör ni det på johanna_bloggar@hotmail.com