lördag 2 februari 2013

Gratis välkomstpaket från Goboken

Välkomstpaket "Boken om dig"  från Goboken finns HÄR!
 I detta mysiga välkomstpaket får du böcker som stöttar barnets utveckling!
Ditt välkomsterbjudande består av:Boken om dig är ett unikt babyalbum och en fin minnesbok där kan du skriva både från graviditeten och de första åren. Stort utrymme för bilder och plats för minnessaker.
En liten prins det är en liten greppvänlig kartongbok med enkel text och fina illustrationer.
Ett härligt mjukt hjärta i velour som bl.a. kan hänga i vagnen.
Handboken Lek & lär tillsammans är en handbok i 4-färg för föräldrar – fylld av lekar, tips och idéer. Antal sidor: 128. Format: 26,5 x 20,0 cm.
Paket med 6 dubbelvikta kort och kuvert att använda för att informera vänner om födseln eller som tackkort.
Värde:  674:-

Jag beställde detta paket för två år sedan då jag fick mitt första barn och jag behövde aldrig köpa något annat, jag har inte blivit störd av säljare på något sätt och det var väldigt enkelt att säga upp medlemskapet.
Det enda som händer är att det kommer mail lite då och då om olika erbjudanden.

Tack för att just du tittade in ♥♥

1 kommentar:

 1. Jag beställde det precis när jag fick plus på stickan och tycker det är jätteroligt och mysigt att fylla i boken :). Har inte heller fått några störande säljsamtal eller så, riktigt skönt faktiskt :). Fick ett sms häromveckan, men de tär ju lätt att bara ta bort.

  sv Typiskt nog så kom det lite snö idag, haha, jag är så trött på kylan. Får inte stängt vinterjackan knappt och får så ont i bäckenet när det är kallt ute, så nu vill jag bara ha plusgrader! Som tur var kom det inte mycket snö idag, så hoppas det smälter bort för jag vill börja cykla nu när jag knappt kan gå :P.

  Aha, undrar om det finns något sådant i Skövde alls.. Har inte hört något om det trots att jag vet flera som fött där, men aldrig tänkt på att fråga om just sådant hehe.

  Ja och det är ju verkligen produkter som man måste ha, så att man kan samla poäng på dem är toppen :). Har också kikat på sångpåsen, verkar som barn skulle gilla den :).

  Ha en bra helg!

  SvaraRadera

♥ Tack för att ni kommenterar!Jag tittar alltid tillbaka hos er när ni lämnat en kommentar!
♥ Ni får gärna tipsa om tävlingar.
♥ Tipsa gärna om er blogg, jag vill alltid hitta nya bloggar att följa.
♥ Lägg till mig på Bloglovin så missar ni inget.
♥ Vill ni nå mig via mail så gör ni det på johanna_bloggar@hotmail.com