söndag 7 april 2013

Låt våren komma

Dagen fortsatte inte riktigt som vi tänkt oss. Snön fortsatte att komma och det var riktigt kyligt ute.
Vi bestämde oss för att åka bort till en jätteloppis som anordnades dagen till ära. När vi googlade fick vi fram öppettiderna 10-16 så när vi kom fram strax efter 15 och säljarna sprang omkring och plockade ihop sina grejer som yra höns fattade vi ingenting. Det såg verkligen ut som att de tävlade om vem som skulle packa ihop fortast. Det visade sig efter en stund att de stängde redan klockan 15.00, så det var konstigt att det stod 10-16 på flyers. Inget loppisshoppande för oss med andra ord.
Just nu längtar jag som de flesta andra till våren och jag drömmer om att pimpa vagnen med apple of my eye. Mönstret är sååå fint och kanske det bästa de gjort hittills!
Vi har rockabillydot, crossedeyed jolly, angel lace och cheetah mönstren sedan tidigare på åkpåse, sittdyna, haklappar, mössor, tossor, napphållare, kudde och pipmugg. Vi älskar Elodie details och något frn apple of my eye mönstret kommer nog flytta in till våren om jag känner mig själv rätt!
Pearl Velvet Blanket - Apple of my eyePacifier Clip - Apple of my eyeBaby Bib - Apple of my eye
CosyCushion™ - Apple of my eyeBaby Bib - Rockabilly DotRaincover - Apple of my eye
Jag var sugen redan i vintras på att köpa åkpåsen, men då tjejen bara satt i sin en gång och mini kanske inte ens skulle behöva använda någon denna vinter så hejdade jag mig. Var också sugen på vintermössorna men eftersom vi har cheetah mössan i varje storlek samt ett par tossor så kände jag även här att jag fick hejda mig lite. Men de är ju bara sååå söta!

Tack för att just du tittade in ♥♥

1 kommentar:

  1. Vad snopet med loppisen. Måste varit tryckfelsnisse som varit framme.

    Jag älskar det tyget. Har haklappen, men skulle lätt kunna tänka mig fler saker.

    Har en tävling i bloggen där du kan vinna en sångpåse från Oskar och Ellen. Delta gärna: http://lottizdays.blogg.se/2013/april/tavling-vinn-en-sangpase-fran-oskar-och-ellen-2.html

    SvaraRadera

♥ Tack för att ni kommenterar!Jag tittar alltid tillbaka hos er när ni lämnat en kommentar!
♥ Ni får gärna tipsa om tävlingar.
♥ Tipsa gärna om er blogg, jag vill alltid hitta nya bloggar att följa.
♥ Lägg till mig på Bloglovin så missar ni inget.
♥ Vill ni nå mig via mail så gör ni det på johanna_bloggar@hotmail.com