måndag 4 februari 2013

Dags att tänka på utemöbler

I sommar firar vi ett år i huset och i vår kommer vi försöka färdigställa trädgården och bygga altan samt soldäck. Ni som följt med vet att vi fick riva allt då det var ruttet och nu är det alltså snart dags att börja bygga upp igen.
En av anledningarna till att vi lämnade vår lägenhet var att vi ville kunna gå ut och sätta oss i trädgården samt att barnen blir friare.
Fördelen med att bygga nytt är att vi kan anpassa ytorna efter hur vi vill använda dem och sedan köpa möbler efter våra behov. Vi vill gärna kunna sitta ute och äta större delen av sommaren och har börjat titta  på matgrupper med plats för minst sex personer och fann detta hos Trademax;

Majestic matgrupp
Setet består av bord samt sex stolar, dynorna köper man separat vilket kan vara en fördel då man väljer färg själv samt att de är utbytbara.

Vidare så har vi lyxen med en utgång direkt från köket där vi planerar för ett mindre bord med stolar för frukoststunden eller eftermiddagskaffet. 
Vi fann detta set med stapelbara stolar som känns som ett bra alternativ, att de är just stapelbara är ett plus för vinterförvaringen;

Sandhamn Matgrupp

Trademax har inte bara möbler utan även andra saker till trädgården som studsmattorterassvärmare parasoller och spabad för den som har plats för det!
Trademax erbjuder fraktfria leveranser vid köp över 1000:- samt leverans till bostaden vid större försändelser, perfekt att slippa tänka på hur man ska få hem möblerna utan dragkrok på bilen!


 Detta inlägg är sponsrat!
Tack för att just du tittade in ♥♥

1 kommentar:

  1. Gillar din blogg, tänkte kolla vad du får från trademax för detta inlägget ?

    SvaraRadera

♥ Tack för att ni kommenterar!Jag tittar alltid tillbaka hos er när ni lämnat en kommentar!
♥ Ni får gärna tipsa om tävlingar.
♥ Tipsa gärna om er blogg, jag vill alltid hitta nya bloggar att följa.
♥ Lägg till mig på Bloglovin så missar ni inget.
♥ Vill ni nå mig via mail så gör ni det på johanna_bloggar@hotmail.com