tisdag 15 januari 2013

Gratis gåva från Sebamed


Tampons for free byter namn till R.E.D.D. Free
Tampons for free's nya namn är R.E.D.D. Free, i övrigt fungerar allt som vanligt:
 • R.E.D.D. Free är helt gratis 
 • Du kvalificerar dig till fler gratisutskick från R.E.D.D. Free genom att besvara kampanjutvärderingarna
 • Vi gör kampanjer så ofta vi har möjlighet, datumen för kampanjstarterna varierar beroende på när våra samarbetspartners vill lansera just sina kampanjer
 • Vi har nu så många medlemmar att vi även kan göra mindre, segmenterade, kampanjer för att du som medlem ska få så relevant och vältajmad reklam som möjligt. Det innebär att en kampanj kanske endast går ut till mammor, en annan bara till skidåkare och en tredje till alla musikälskare. 
 •  
  Vill du ha fler tamponger i fler storlekar? Då är du välkommen till REDDSHOP där du kan köpa R.E.D.D. Tampons för bara 10 kr/box och 9 kr i frakt för upp till 4 boxar! Välkommen!
   
  Vår helårspartner sebamed ger dig en gåva på Facebook!2012 firade vi vår ettårsdag och Internationella Kvinnodagen tillsammans med sebamed, en mycket uppskattad kampanj av våra medlemmar. Vi är jätteglada över att presentera sebamed som vår helårspartner för 2013! sebameds produkter för känslig hud finns för hela familjen och i aprilkampanjen skänker sebamed fina varuprover till våra medlemmar. Gå in och "Gilla" sebamed Sverige på Facebook och de 3.000 första som anmäler sig garanteras en exklusiv sebamed-gåva som skickas ut tillsammans med ditt R.E.D.D. Free-utskick i aprilkampanjen!

  Klicka här
   för att gilla sebamed på Facebook, få din gåva och garanteras en plats i kampanjen! 3.000 sebamedprodukter finns – först till kvarn!
  Klicka här
   för att redan nu köpa sebamed Classic-produkterna till 25% rabatt - dessutom fri frakt!


  Jag har varit medlem hos Tampons for free/ R.E.D.D Free sedan starten och tycker att det är en fantastisk idé som fungerar utmärkt. Är du inte medlem tycker jag att du ska prova denna tjänst, jag tror inte du kommer bli besviken.
  Tack för att just du tittade in ♥♥

  Inga kommentarer:

  Skicka en kommentar

  ♥ Tack för att ni kommenterar!Jag tittar alltid tillbaka hos er när ni lämnat en kommentar!
  ♥ Ni får gärna tipsa om tävlingar.
  ♥ Tipsa gärna om er blogg, jag vill alltid hitta nya bloggar att följa.
  ♥ Lägg till mig på Bloglovin så missar ni inget.
  ♥ Vill ni nå mig via mail så gör ni det på johanna_bloggar@hotmail.com