torsdag 7 juni 2012

Restaurangerna på Barceló Maya Caribe


Restaurangen var stor och rymlig med massor av sittplatser samt en hel del barnstolar. Det hände dock att man ibland fick sitta och vänta på en barnstol men det handlade oftast om att barn som egentligen hade kunnat sitta på en vanlig stol satt i dem.
Det fanns en barnvagnsparkering innanför ”dörrarna” (man satt iofs typ utomhus då det var bara var en hel vägg och resten var öppet) vilket var bra. Men om barnet sov i sin vagn när man kom till restaurangen så var det svårt att få plats med vagnen vid bordet och istället för att placeras när barnvagnsparkeringen så fick man krångla sig in bland alla bord med vagnen. (vi ville inte lämna en sovande tjej själv långt ifrån oss såklart, då skulle hela måltiden bli stressig av att springa och titta till henne).
Det fanns flera olika kök i restaurangen och varje kväll var det ett nytt tema på maten. Plus var att det alltid fanns något att äta även om man inte gillade dagens tema.
Det fanns alltid mycket sallad, frukt, bröd, ostar, pizza, röror och bakelser!
På barnens bord fanns saker som alltid går hem oss dem, pasta ,korv, strips, hamburgare osv.Tack för att just du tittade in ♥♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

♥ Tack för att ni kommenterar!Jag tittar alltid tillbaka hos er när ni lämnat en kommentar!
♥ Ni får gärna tipsa om tävlingar.
♥ Tipsa gärna om er blogg, jag vill alltid hitta nya bloggar att följa.
♥ Lägg till mig på Bloglovin så missar ni inget.
♥ Vill ni nå mig via mail så gör ni det på johanna_bloggar@hotmail.com