lördag 2 juni 2012

Flygresan

Det tog 12 timmar att flyga till Mexico. Vi hade förbokat platser så vi satt bakom en vägg vilket gav mer benutrymme samt att vi slapp tänka på att tjejen e.v sparkar någon annan i ryggen. Vi satt även på ett tvåsittssäte så vi slapp trängas med någon annan.
Planet lyfte redan vid 06.00 på morgonen och vi lät tjejen springa av sig så mycket som möjligt i vänthallen innan vi gick ombord på planet.
Vi hade med oss portionspåsar med välling, russin, morotsstixs, ”påsmat”, yoghurt samt någon barnmatsburk. Vi ville ha mycket att välja på samt att muta med om det nu skulle behövas.
Vi hade med oss pixiböcker, små leksaker samt favoritgosedjuret. Har läst mycket tips om att man ska slå in leksakerna i små paket för att göra det extra roligt för barnet att få små presenter på flyget. MEN vår 14 månaders tjej har inte riktigt greppat det roliga med att öppna paket än så för oss var det lite bortkastat att slå in allt.
Flygresan gick kanonbra. Tjejen sov mestadels av tiden och blev bara gnällig när hon var hungrig eller trött så det gick att lösa fort med andra.


Tack för att just du tittade in ♥♥

1 kommentar:

  1. Missa inte bloggvärldens största goodiebagtävling hos mig! Sponsrade priser värda över FEMTON TUSEN kronor! Här hittar du den och massa andra härliga tävlingar:

    http://moniasundgrenjansson.blogg.se/category/tavlingar.html

    SvaraRadera

♥ Tack för att ni kommenterar!Jag tittar alltid tillbaka hos er när ni lämnat en kommentar!
♥ Ni får gärna tipsa om tävlingar.
♥ Tipsa gärna om er blogg, jag vill alltid hitta nya bloggar att följa.
♥ Lägg till mig på Bloglovin så missar ni inget.
♥ Vill ni nå mig via mail så gör ni det på johanna_bloggar@hotmail.com