torsdag 10 februari 2011

PramPack är här

Då vi började planera att resa till London så bestämde vi oss för att investera i en PramPack efter att jag läst på diverse ställen om denna fantastiska pryl som skyddar vagnen under flygresan.
Sagt och gjort började jag titta runt, det visade sig att de går lös på ca 1700:- och på blocket hittade jag inga beg till rimligt pris (är de beg vill jag inte betala fullpris och jag vill heller inte köpa nya till fullpris på blocket, då kan jag lika gärna gå till en butik och köpa dem).
Men så hittade jag nya på tradera för 1300:- och med frakt på 150:- så jag slog till med tanken att det alltid är bra att spara pengar om det än är lite.

Tyvärr så hann jag bli liiite svettig då han som sålde den till mig skickade ett mail på tisdagen att han skulle skicka på onsdagen och jag fortfarande inte hört något en vecka efter. Men jag kontaktade säljaren som gav mig kollinummer och sa att paketet anlänt till mitt utlämningställe på torsdagen. Sambon åkte direkt för att se om den fanns på Ica, vilket den gjorde och de hade inget svar på varför de inte skickat någon avi.
Slutet gott efter lite nervpirr.

Någon mer som provat PramPack?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

♥ Tack för att ni kommenterar!Jag tittar alltid tillbaka hos er när ni lämnat en kommentar!
♥ Ni får gärna tipsa om tävlingar.
♥ Tipsa gärna om er blogg, jag vill alltid hitta nya bloggar att följa.
♥ Lägg till mig på Bloglovin så missar ni inget.
♥ Vill ni nå mig via mail så gör ni det på johanna_bloggar@hotmail.com