lördag 28 januari 2012

Nätbedrägeri?

Ni vet de där mailen man får med jämna mellanrum som jag tror kallas nätfiske, vissa av dem är ju så konstiga så jag undrar hur någon kan gå på dem??
Tex det här;

Hallå

Jag gör denna kontakt tror vi kommer att vara till stöd för varandra i att utveckla en långvarig vänskapliga affärsrelation. Blir rörd av min inspiration att lita på din uppriktighet och förmåga.

Den 27 augusti 2007 dog en förtrogen till mig i en bilolycka tillsammans Manchester Express Road. Tyvärr förlorade alla passagerare i fordonet deras liv. Min avlidne vän hade ingen fru och barn före sin död. Jag frågade till findout hans Extended släktingar, ingen person.

För tre veckor sedan såg jag ett brev från ett finansiellt valv institut om det planerar att beslagta eller avbryta kontot eget av min avlidne vän (Värde USD 15,5 miljoner) om jag misslyckas med att producera en arvinge till min sena vän. På grundval av detta och det faktum att du har samma efternamn som honom, gör jag denna kontakt för att be uppriktigt samarbete. Tillsammans kommer vi att undvika förverkande av kontot och anspråk på medel.

Jag söker ditt medgivande att stå som enda existerande familjen till den avlidne. Av den anledningen har jag anställt en jurist som kan att skaffa nödvändiga juridiska dokument för att backa upp påståenden, och han försäkrar mig sin professionellt stöd. Jag behöver ert samarbete för att lyckas denna transaktion. Jag garanterar att det kommer att ske med legitim ordning ske enligt arvsrätt.

Att förutse ditt snabba svar.

Brukar ni få sådana här mail?
Tack för att just du tittade in ♥♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

♥ Tack för att ni kommenterar!Jag tittar alltid tillbaka hos er när ni lämnat en kommentar!
♥ Ni får gärna tipsa om tävlingar.
♥ Tipsa gärna om er blogg, jag vill alltid hitta nya bloggar att följa.
♥ Lägg till mig på Bloglovin så missar ni inget.
♥ Vill ni nå mig via mail så gör ni det på johanna_bloggar@hotmail.com