lördag 12 maj 2012

Det praktiska i London

Vi tyckte att det var en mycket bra resa vi hade i London med vår sex/sju-månaders. Jag längtar verkligen verkligen tillbaka när jag sitter och skriver det här.
Vi tyckte att det var perfekt att kunna ha tjejen sittandes i sin vagn mest hela tiden. Vi hade köpt ett extra sele, ni vet ett sånt där som man hade på typ 80-talet. Det gjorde att hon kunde sitta, ligga och vända sig i vagnen hur hon ville. Hon charmade alla i sin väg genom att ligga och vinka till alla.
Vädret var perfekt sådär i mitten av maj, vi hade t-shirt och kjol/shorts på oss och till kvällen blev det en tröja. Tjejen hade tunna byxor eller jeans, samt tunnare tröja. På kvällen blev det tjockare tröja samt filt över benen.
Att hon var så liten gjorde att hon bara hade behov att vara uppe i vår famn kortare stunder, hon sov såklart väldigt mycket. Vi stannade till i parker med jämna mellanrum där hon fick krypa lite i gräset, sitta i vårt knä, få lite mat eller gunga i någon av alla lekparker.
Vi åt mest mat vi kunde ta med oss ut men det blev även lite mcdonalds, pizza hut samt fik. Jag är enormt kräsen i maten så jag köper hellre med enklare mat ut som tex sallader, yoghurt eller smörgåsar och sitter i gräset när möjligheten till att laga egen mat inte finns.
Vi hade med oss välling, barnmat samt yoghurtar till lilltjejen. Det finns såklart att köpa där i matvaruaffärer, men då vi inte ville springa och leta efter mat det första vi gjorde så valde vi att ta med det hemifrån.
Vi kunde alltså gå väldigt mycket under denna tripp i London. Vi fick alltså ut mesta möjliga trots att vi reste med barn! Självklart kommer det bli annorlunda nästa gång vi åker iväg då hon är större och inte kommer vilja sitta lika mycket i vagnen.


Tack för att just du tittade in ♥♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

♥ Tack för att ni kommenterar!Jag tittar alltid tillbaka hos er när ni lämnat en kommentar!
♥ Ni får gärna tipsa om tävlingar.
♥ Tipsa gärna om er blogg, jag vill alltid hitta nya bloggar att följa.
♥ Lägg till mig på Bloglovin så missar ni inget.
♥ Vill ni nå mig via mail så gör ni det på johanna_bloggar@hotmail.com